Over ons

Caren Havermans

Ik ben Caren Havermans (1974) en sinds  ruim 20 jaar werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg . Afgestudeerd in de Klinische Neuropsychologie en enkele jaren Medische Biologie  aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU).  Ik werk onder andere met elementen uit de cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en  oplossingsgerichte therapie en EMDR en EFT. 

 Continue professionele ontwikkeling vind ik  belangrijk voor het waarborgen van hoogwaardige kwaliteit.

Centraal in mijn manier van werken staan flexibiliteit, creativiteit, echtheid en betrokkenheid.

In mijn behandeling vind ik het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen en heb ik aandacht voor de sterke kanten van de cliënten door een positieve, respectvolle benadering. In de methodiek staat evidence based werken en maatwerk centraal.

IMG-20210125-WA0004.jpg

Danique Willems

 

Mijn naam is Danique Willems (1997) en momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie. Dit jaar, tijdens mijn afstudeerstage, wil ik mijzelf verdiepen in een negatief zelfbeeld. Ik ga hierover een onderzoek doen en na dit onderzoek ga ik een interventie opzetten. 

 

Zou je hieraan mee willen werken of heb je hier vragen over? Laat dit gerust weten aan Caren of wellicht aan mij, als je mij tegen komt in de praktijk.

Home        Hulpvraag         Behandelingen        Werkwijze         Tarieven         Nieuws         Afspraak         Contact         Route